Copyright © 2012 SC Robadel Servicii SRL    www.montaj-usi-metalice.ro

Montaj Usi Metalice

Program NON STOPInterventie UrgentaPreturi IeftineMontaje Rapide Garantie Lucrari

Apelare 0748664877

SERVICII

Montaj Usi Metalice

INAPOI

Firma noastra asigura la preturi ieftine montaj usi metalice oriunde in Bucuresti si imprejurimi.


Pretul unui montaj usa metalica difera in functie de complexitatea si durata interventiei.montaj_usi_metalice

      Cand doriti montarea unei usi metalice trebuie sa alegeti tipul de usa cel mai potrivit pentru locuinta dumneavostra. In functie de gradul de siguranta oferit, usile metalice se impart in: usi metalice de siguranta medie, usi metalice de siguranta sporita si usi metalice antiefractie. Principalele elemente care diferentiaza usile metalice sunt: grosimea tablei foii de usa, tipul de structura care formeaza interiorul usii, materialul cu care sunt umplute in interior, forma tocului, sistemul de inchidere, butucul si elementele de feronerie specifice usilor metalice. In functie de sitemul de inchidere, usile metalice pot fi: inchidere intr-un punct, in doua, trei, patru sau cinci puncte. Dupa ce ati ales tipul de usa dorit asigurati-va ca montajul usilor metalice este asigurat de o firma autorizata si cu experieta in acest domeniu. Foarte important este ca firma care va monteaza usa sa va ofere garantia serviciului. Nu apelati la mesteri particulari care ofera serviciul de montaj usi metalice la preturi foarte ieftine si fara a avea garantia lucrarii sau o factura fiscala.

    Pentru a asigura o protectie sporita la montajul unei usi metalice trebuie sa se opteze pentru silduri, iar prinderea sildurilor sa se faca cu suruburi minim metric 8 si sa fie infiletate cat mai adanc. Tocul usii trebuie confectionat dintr-un material cat ma rezistent la deformare. Intre balamale trebuie sa existe bolturi de siguranta. Taoate elementele: canat, tocarie, prag, accesorii de prindere, sisteme de inchidere sa fie de o foarte buna calitate.

      Inaintea montajului usilor metalice trebuie sa va documentati foarte temeinic in legatura cu nivelul de siguranta oferit, rezistenta la coroziune, izolatia termica si fonica oferita, etanseitatea foii de usa pe toc, fiabilitatea sistemului de inchidere, natura finisajului, instalarea tocului in zidarie, serviciile si garantiile oferite de catre furnizor. La montajul usii metalice trebuie avut in vedere daca firma care asigura montajul este autorizata si daca asigura garantie la montaj.

       Montajul unei usi metalice se poate face cu o programare anterioara sau urgent achitand o taxa suplimentara pentru serviciul de urgenta.